Historiku

KONTAKT →

iFuel do komoditetin dhe urren bezdisjen!

Nuk i durojmë udhëtimet e kota për tek pika karburantit, dhe radha që duhet mbajtur. Pikat e para të karburanteve janë hapur pas viteve 90' dhe nuk ka ndryshuar asgjë deri tani!

iFuel është pika karburantit në xhepin tuaj. Aplikacioni është i thjesht për tu përdorur, dhe duke ardhur tek makina jote, ne ju kursejmë karburant dhe kohë. Makinat tona dhe shoferët e specializuar, ju furnizojn me karburant në mënyrë të sigurt në orën që ju keni përcaktuar.

Ka ardhur koha të harroni pikat e karburanteve, mirë se vini tek iFuel.

Bekim Vushaj
Menaxher Operacional
Dritan Biba
Drejtor i Burimeve Njerezore
Aleks Bushi
CTO
Adriana Lelaj
Menaxhere