Pyetje
të shpeshta

Është iFuel i sigurtë?

Ne kemi ndërmarrë çdo hap për të siguruar që iFuel plotëson standardet e industrisë. Siguria është përparësia jonë kryesore dhe ne sigurohemi që t’ua komunikojmë këtë të gjithëve këtu në iFuel. Kjo do të thotë që ne të gjithë, duke përfshirë edhe njerëzit në zyrë, kemi kaluar nëpër trajnime për ndërgjegjësimin e mallrave të rrezikshme. Ne gjithashtu kemi zbatuar procedura sigurie, rregullat dhe etike për të zbutur rreziqet potenciale.

Kush e sjell karburantin?

Ndryshe nga kompanitë e tjera ne treg, të gjithë shoferët tanë janë punonjës me kohë të plotë të cilët janë punësuar sipas kërkesave shumë të rrepta të rekrutimit. Të gjithë shoferët janë të trajnuar dhe certifikuar nga kompania jonë e sigurimeve për të transportuar dhe ofruar karburant për klientin.