Kurseni para


në koston e karburantit të biznesit tuaj


Bashkohuni me bizneset e Tiranes të cilët po kursejnë kohë dhe para.
Furnizohu atëherë kur ju keni nevojë, ndërkohë që përmirësoni efikasitetin.

Save wages

Kurse Para

Të shkuarit tek pika e karburantit është një kosto e fshehur dhe një mundësi e thjeshtë për të kursyer para. Duhet mbi 770 orë ngarje makines në vit për një flot prej 15 makinash që të furnizohen plot 2 herë në javë.

No fraud icon

Efikasiteti Shoferit

Shoferët tuaj mund të takojnë më shumë klient ose të kalojnë më shumë kohë në udhëtim në vënd që të rrin duke u furnizuar. Përcakto vet orarin e furnizimit. Ne vijmë kur të jetë komod për juve, përfshirë në mengjes, mbasdite dhe në dark.

Save time

Pagesë e Thjeshtuar

Merr një raport javor të furnizimit, manaxher të dedikuar dhe një faturë - nuk ka nevojë per fatura tjera! Thuaj lamtumirë humbjes, vjedhjes dhe abuzimeve me kartat e karburantit, së bashku me lidhjet e shoferit me një pikë të vetme karburanti.

+355 69 69 69 999

Dëshironi informacion më të hollësishëm? Kontaktoni skuadren tonë miqësore dhe lartësojeni biznesin tuaj SOT

bubble chat icon

Ne kemi mbi 10 makina që janë plot me karburant iFuel. Ata furnizojnë të gjitha makinat me një të shkuar brënda 40 minutave. Kjo është kursim i madh i kohës dhe i parave për ne. Opsioni tjetër ishte të kishim nje bot në vendndodhje. Kjo do na kishte marrë mbi 2 orë kohë për të lëvizur makinat tona për furnizim.

Portali i Flotës iFuel

Përshëndeteni oborrin tuaj dixhital!

Kontabilitet One-stop

Kontabilitet i thjeshtë - shiko të gjitha transaksionet në një vënd. Shiko dhe shkarko të gjitha faturat e sotme dhe të shkuara.

Telematika

Përdoruesit Premium përfitojnë nga telematika e avancuar. Mbaj të shënuar përdorimin e makinës dhe karurantit.

Porositje e Avancuar

Kyç çmimin e ulët - paguaj çmimin e sotëm edhe në qoftë se rritet nesër! Porosit një javë përpara ose të pakten një orë

Suport Njerëzor

Kontakto manaxherin e dedikuar i cili e njeh biznesin tënd. A ka të bëj me porosit ose raport - ne ofrojmë suport 24 orë

Furnizo të gjithë floten vetëm me 3 klikime


Zgjidh makinat
Vendos vendndodhjen
Zgjidh orën

Pse të paguash shoferët tuaj për tu furnizuar me karburant?

Shërbimi është i pabesueshëm me të vërtet. Furgonat dhe shërbimi janë fantastik. Është shumë i sakt dhe i thjesht. iFuel ta heq stresin se si duhen furnizuar makinat. Është mirë të dish se të gjithë furgonat tanë furnizohen në të njëjtë kohë dhe menjëherë të gatshëm për të vazhduar udhëtimin.

Teuta shpk (18 makina)

Tako stafin tonë të shitjesDëshironi një paket informuese? Kontakto stafin tonë miqësor dhe lartëso biznesin tënd SOT