Furnizojmë me karburant makinen tuaj.
Ofrojmë

Karburant me cilësi të lartë. Çmime të njëjta ose më mirë se pika e karburantit ku furnizoheni. Zgjidhni adresen tuaj dhe ne kujdesemi për pjesën tjetër

1

Hap Aplikacionin

Zgjidh orën dhe vendndodhjen e makinës

2

Ne vijmë tek ti

Nuk është nevoja të jeni aty, mjafton të lini kapakun e serbratorit hapur

3

Koha për relaks!

Një nga shoferat tanë ekspert do të furnizojë me karburant duke ju kursyer kohën dhe bezdisjen

4

Fito karbuant falas!

Prezanto dikë me iFuel dhe të dy ju do të përfitoni 1 liter falas!

Hap Aplikacionin

Zgjidh orën dhe vendndodhjen e makinës

Phone Layout Image

Ne vijmë tek ti

Nuk është nevoja të jeni aty, mjafton të lini kapakun e serbratorit hapur

Phone Layout Image

Koha për relaks!

Një nga shoferat tanë ekspert do të furnizojë me karburant duke ju kursyer kohën dhe bezdisjen

Phone Layout Image

Fito karbuant falas!

Prezanto dikë me iFuel dhe të dy ju do të përfitoni 1 liter falas!

Phone Layout Image

Çmime të ulëta

Çmimet tona krahasohen me pikat e karburanteve lokale! Ne faturojmë një pagesë pë shërbimin në varësi të orës gjatë ditës.

×

Rewards

Text Text Text Text Text Text Text Text

Siguria

Të gjithë shoferët tanë janë ekspert, të trajnuar dhe të certifikuar për të kryer furnizimin e makinës. Ju sigurojmë që ne jemi të sigurt si dhe të përshtatshëm!

×

Rewards

Text Text Text Text Text Text Text Text

Nuk ka humbje kohe

Të shkuarit tek pika e karburantit dhe të furnizoheni, histori! Ne ju furnizojmë me karburant, ndërkohë që ju vazhdoni me gjërat tuaja.

×

Rewards

Text Text Text Text Text Text Text Text

Përfitime të mëdha

Thuaj lamtumirë konsumit të karburantit për të shkuar tek pika e karburantit. Ne ju kursejmë qytetarëve të Tiranës mbi 100 orë në muaj!

×

Rewards

Text Text Text Text Text Text Text Text

Shpërblime

Ne i duam klientët tanë dhe mendojmë se duhet të shpërblehen. Prezantoni dikë karburantin iFuel dhe ju do të merrni kredi prej 1 mije Leke!

×

Rewards

Text Text Text Text Text Text Text Text

Të Siguruar

Ne jemi të sigururar nga liderat e tregut Shqiptar. Jeni me familjen apo me super makinen e fundit, ne jemi krenar për tu kujdesur për makinen tuaj!

×

ddf

Text Text Text Text Text Text Text Text

Çfarë po thonë njerëzit

Gesi
Bllok, Tirane
“Ishte bezdi të mbushje me karburant një flot makinash çdo javë, këtë e ka zgjidhur iFuel.!”
Tani
Myslym Shyri, Tirane
“Është e pabesueshme sa shumë kohë dhe leke iFuel më ka kursyer. Se di si mund t'iu falenderoj.”
Livia
Komuna Parisit, Tirane
“Mund të porosis furnizimin me karburant nga puna, nga palestra madje dhe nga shtëpia.”

iFuel ka një grup fantastik që janë gjithmon gati për t'iu shërbyer!

Bashkohu me ne për të përfituar ofertat e fundit.

Ju premtojmë që nuk do ta ndajmë adresen tuaj

Rregjistrohu në buletinin tonë
Vëndos adresen e email